Tarieven 2021

 

Kortingsregeling (met ingang van 01-02-2013)
Voor alle cursussen geldt dat als er reeds een combinatie uit hetzelfde gezin (zelfde woonadres) een cursus doet (en deze volledig betaald heeft), elke volgende combinatie die in hetzelfde kwartaal een cursus gaat volgen hiervoor slechts 50% van de geldende prijs hoeft te betalen. Dit geldt alleen voor de periode van volledige overlapping. De duurste cursus moet in zijn geheel betaald worden.
Voorbeeld: Japie doet met Fikkie de SHH-klas van april t/m juni en heeft dit volledig betaald. Zijn vrouw Mientje gaat met Flappie behendigheid doen (ook april-juni) en hoeft hiervoor slechts 47,50 te betalen. Hun dochter Josje wil met Fikkie gaan Doggy Dancen (ook april-juni) en hoeft hiervoor dus ook slechts 47,50 te betalen.

 

Voor alle betalingen geldt, dat er vóór of op de eerste les (SHH mag tweede les zijn) betaald dient te zijn.
Betaling achteraf wordt niet langer gedoogd!
Als u het lessen bij de Puppyklas of de SHH serie opzegt, worden reeds betaalde bedragen niet gerestitueerd behoudens in geval van (aantoonbare) overmacht.
Wegblijven en op die manier het lidmaatschap laten vervallen wordt NIET gezien als tijdig opzeggen! Voor niet-afgemelde lesuren blijft onverkort lesgeld verschuldigd.
Betaling kan bij voorkeur per bank ( NL10ABNA0535363362 tnv M. de Bruin ) gedaan worden. Contante betalingen zijn alleen op zaterdag op het veld mogelijk, pinnen kan bij ons niet.
 

Wijzigingen voorbehouden.