Freestyle Dogdance najaar 2022
 

Doggy Dance is, de naam zegt het al, dansen met je hond.
Nou gaat het natuurlijk niet om een tango of een wals, jij en je hond dansen ook niet echt, maar jullie voeren samen op de maat van de muziek een aantal bewegingen, "moves", uit. Dat doe je op een zelf uitgezocht of gemixt muzieknummer, waarbij de moves ook enigszins verband zullen houden met die muziek. Het optreden zal uiteindelijk bestaan uit een vloeiend samenspel tussen mens, hond en muziek, waarbij het plezier in het geheel altijd voorop blijft staan.
 

Deze cursus zal op donderdagavond 19:30 - 21:00 lopen, en kost 100,00 Euro voor de 10 lessen van 1,5 uur.

De eerste les is op donderdag 8 september, laatste les is op donderdag 10 november (onder voorbehoud).
Dit is wel onder voorbehoud van voldoende deelnemers, want met minder dan 4 gaat de cursus niet van start. En met 6 deelnemers is de groep vol!
 

Waar moet de combinatie aan voldoen?
We houden de regels van de FHN aan, dus illegaal gecoupeerde honden zullen worden uitgesloten. Loopse teven kunnen aan de lessen deelnemen.
Je hond moet bij voorkeur al wel Basis hebben gedaan of al bijna hebben, en minimaal 12 maanden oud zijn. (Aan de Workshop deelnemende honden dienen minimaal 8 maanden oud te zijn)
Doggy Dance doen we met een vaste halsband of tuig met los te klikken lijn. (geen slip, prik of trekketting, een Canny Collar, Halti of Gentle Leader in overleg).
 

Vragen of opgeven?
Je vragen stellen en opgeven kan bij Robert Jan de Bruin, info@canis-cunerae.nl, graag uiterlijk op 6 september om 17:00.
Vermeld bij opgave wel even ras/type, geslacht en leeftijd van je hond, alsmede je telefoonnummer.
De betaling moet vr aanvang van de cursus binnen zijn.
 

Kunt u nog inschrijven?
Donderdag 19:30 - 21:00, 2 deelnemers, 4 vrij
 

Deelnemende combinaties met wat voor hond:
Ierse Setter, Rhodesian Ridgeback, Kruising Podenco,